Hoppa till innehÄllet

Service

När ni har investerat i en robotanläggning är det viktigt att ni som kund kan producera utan att behöva drabbas av akuta driftstopp. För att säkerställa produktionen måste robotanläggningen servas regelbundet. Skulle olyckan vara framme är det viktigt att ni snabbt får kontakt med oss och enkelt får tag i nödvändiga reservdelar.

Ombyggnad/Uppgradering

Produktionsbehovet kan ändra sig efter marknadens behov. Då har vi möjlighet att bygga om ert robotsystem efter de nya förutsättningarna. Eftersom vi bygger allt själva kan vi göra anpassningar så att din robotlösning fortsätter att producera med hög lönsamhet.

Utbildning

Kompetensutveckling av produktionspersonalen är minst lika viktig som att investera i nya maskiner. I vår utbildningslokal erbjuder vi en rad olika utbildningar, från grundläggande robotkunskap till avancerad programmering. Vi har också möjlighet att köra utbildning på plats i era lokaler, på er utrustning, om så önskas.

Provsvetsning

Vi genomför olika typer av provsvetsningar på kunders specifika arbetsstycken. Vi kan även göra tester med olika svetsmetoder och tillsatsmaterial på olika materialtyper.

Programmering

Vi erbjuder robotprogrammering av olika typer till era system (ABB robotar). Programmeringen görs i vårt offlineprogrammeringsverktyg RobotStudio. Det offline-genererade programmet laddas ner till robotanläggningen och därefter slutjusteras programmet på plats.

Ce00001066 Croped